Etsimme asiakkuusjohtajaa – tehdäänkö yhdessä vastuullisuudesta kilpailuetu?

Hei vaan! Goededag!

Me olemme Fabrik, vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen keskittynyt 20 hengen yhteisö. Etsimme nyt tiimimme ja kasvuritykseemme myynnin osaajaa ja asiakkuusjohtajaa – jota me kutsumme yhteisen pyrkimyksen mukaisesti nimellä impact manager.

Meistä

Fabrikin toimistot ovat Helsingissä ja Joensuussa, mutta ihmiset ympäri Suomea. Juuremme ovat luovassa suunnittelussa, mutta ytimemme positiivisen muutoksen aikaansaamisessa. Teemme tiivistä yhteistyötä amsterdamilaisen Rainbow Collectionin kanssa, ja yhdessä olemme sitoutuneet viemään prosessimme ja asiakkaamme seuraavalle tasolle. Tästä kerromme mielellämme lisää.

Asiakkuusjohtaja

Asiakkuusjohtajamme markkinoi kahta strategiseen kehittämiseen luotua tuotetta (impact branding & employer branding) sekä auttaa uusia kumppaneitamme entistä vaikuttavampaan tekemiseen. Etsimme henkilöä, jolla on jo laaja osaaminen asiakkuuksien menestyksekkäästä johtamisesta sekä palo päästä tekemään merkityksellistä työtä.

Tarjoamme tulevalle avainhenkilöllemme tavoitteellisen, joustavan ja luovan yhteisön, jossa on mahdollisuus kehittyä koko alan kirittäjäksi sekä laajentaa verkostoa myös kansainvälisesti. Palkka tehtävästä on 5000 €/kk.

Jatketaanko keskustelua?

Laita viestiä Pertulle numeroon 040 057 0270 tai perttu@fabrik.fi. Teemme valinnan heti, kun oikea henkilö löytyy – siis kannattaa tarttua toimeen mieluummin tänään kuin huomenna.

Lue lisää