Yritysvastuu – johda liiketoimintasi vaikuttavuutta

Pohditko, mitä vastuullisuus tarkoittaa oman organisaatiosi kannalta tai ovatko tehdyt valinnat aidosti vaikuttavia? Vastuullistuotteemme tarjoavat kaksi vaihtoehtoista mallia, joilla luodaan tukeva pohja yritysvastuulle nyt ja sen jatkuvalle kehittämiselle.

Tuotteet

Tilannearvio

780 €

Tiedosta liiketoimintasi vaikutukset tulevaisuuden ja trendien näkökulmasta.

Sisältö: Ennakkokysely, 2h työpaja, strukturoitu kehittämisehdotus.

 

(Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.)

 

Vaikuttava brändi

14 500 €

Kolmen askeleen suoraviivainen kehityspaketti antaa vastuullisuustyöhön selkeän fokuksen ja auttaa käynnistämään konkreettisia vastuullisuustoimia tavoitteineen sekä mittareineen.

Sisältö: trendianalyysi, vaikutusten kartoitus, vaikutusvisio, vaikutusstrategia, vastuullisuusohjelma ja sen visualaisuus ja ydinviestit, suunnitelma sisäiselle ja ulkoiselle viestinnälle.

Lue lisää

B Corp -sertifiointi

15 500 €

Suuntaa vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijäjoukkoon ja hae sertifioiduksi B Corp -yritykseksi. Työskentelyyn käytetään kattavaa ja kehityksen kannustavaa B Impact Assessment -vaikuttavuusarviointia.

Sisältö: Lähtötilanteen kartoitus, ennakkotutkimukset, vaikutusvisio ja -strategia, kehitysprojektien tiekartta sekä valmennus sertifiointia varten. Lisäksi suunnitelma sisäiseen ja ulkoiseen viestintään matkan alusta alkaen.

Lue lisää

Testaa lyhyesti, missä kohtaa organisaatiosi on vaikuttavuuden polulla

Jatketaanko keskustelua?

Timo
Kupiainen

Vaikutusstrategi, B Leader

0400439200

timo@fabrik.fi

Perttu
Kouvalainen

Toimitusjohtaja, liiketoiminnan strategi

0400570270

perttu@fabrik.fi