10 000 € edestä työtä positiivisen vaikutuksen maksimointiin 

Read this article in English

Tavoitteleeko yhteisösi merkittävää positiivista muutosta yhteiskunnassamme, mutta onnistumiseen tarvittaisiin vähän lisävoimia? Lahjoitamme 10 000 euron edestä työtämme yhteisölle, joka edistää positiivista muutosta yhteiskunnassamme. Tarjoamamme apu voi olla strategisia palveluita tai markkinointiviestinnän ratkaisuja.

Mitä

Lahjoitamme 10 000 euron edestä työtämme yhteisölle, joka edistää positiivista muutosta yhteiskunnassamme. Tarjoamamme apu voi olla strategisia palveluita tai markkinointiviestinnän ratkaisuja.

Miksi

Olemme osa *B Corp -yhteisöä, lahjoitamme vuosittain 2% liikevaihdostamme pro bono -projekteihin.

Kenelle

Tärkein kriteerimme on hakijatahon potentiaali saada aikaan aidosti vaikuttavuutta kansallisesti tai kansainvälisesti. Hakijoista ensisijalla ovat voittoa tavoittelemattomat valtakunnalliset organisaatiot.

Miten

Varmista, että sinulla on selkeä tarve – yhteistyömme tulee olla tavoitteellista ja mitattavaa! Sen jälkeen täytä verkkosivuillamme oleva lomake.

Milloin

Lähetä hakemus lokakuun loppuun mennessä. Pääsemme käynnistämään yhteistyön loppuvuoden aikana. PS. Ei hätää jos et ehdi tähän hakuun mukaan, seuraava on luvassa keväällä 2024.

Hae mukaan nyt täyttämällä lomake sivuillamme >

Tutustu myös palveluihimme ja lue lisää B Corpista.

Terveisin,

Ville Timonen

Fabrikin luova johtaja