Tuotteet

Tuotteistetut ja testatut palvelumme auttavat yritystäsi saamaan tuloksia tehokkaasti


Yritysvastuu

Tuotteidemme avulla otat haltuun yritysvastuun kokonaisvaltaisesti ja ymmärrät, mikä siinä on olennaisinta kilpailukykysi näkökulmasta. Vastuullistuotteemme perustuvat kansainvälisen B Corp -sertifikaatin standardeihin.

Lue lisää

B Corp -sertifiointi

Vastuullisuuslupausten keskellä B Corp keskittyy aidosti aikaansaatuihin vaikutuksiin ja on siksi uskottava pohja yritysten vastuullisuustyölle.

Lue lisää

Vastuullisuusraportti

Jos vastuullisuus on mukana liiketoimintasi arvoissa, on vastuullisuusraportti keino varmistaa yhtiösi osalta uskottavuus ja aikaansaadut vaikutukset – mutta myös innostaa mukaan työntekijät ja sidosryhmät.

Lue lisää

Kriisiviestintä

Kriisinkestävä yritys -valmennuksen avulla tunnistat ja ennakoit riskit oman yrityksesi näkökulmasta sekä teet valmiussuunnitelman kriisitilanteeseen. Autamme myös, jos yrityksesi on kohdannut kriisin ja tarvitsee tehostettua viestintää ja opastusta.

Lue lisää

Työnantajabrändäys

Tehokkaiden työsprinttien avulla rakennat rekrytoinneille ja työntekijöidesi sitoutumiselle onnistumisen edellytykset. Johda työnantajabrändiäsi suunnitelmallisesti, kokonaisvaltaisesti ja mitattavasti.

Lue lisää

Jatketaanko keskustelua?


Perttu Kouvalainen

Toimitusjohtaja, liiketoiminnan strategi