Tuotteet

Tervetuloa paremman bisneksen polulle, tuotteidemme avulla pääset vaikuttaviin tuloksiin

Organisaatiot eivät voi enää hallita vastuullisuuttaan keskittymällä ainoastaan ympäristölle aiheutuvien negatiivisten vaikutusten pienentämiseen. Kokonaisvaltaisen vastuullisuuden ja ESG-teemojen kuuluu olla kiinteä osa liiketoimintaa sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämistä. 

Tuotteidemme avulla saat ymmärryksen siitä, mikä on olennaisinta kilpailukykysi ja liiketoimintamahdollisuuksiesi näkökulmasta, saat kehitysprojekteille toimivan mittariston ja osaat varautua tulevaisuuden muutoksiin mm. sääntelyn osalta. 

Vastuullistuotteemme perustuvat kansainvälisen *B Corp -sertifikaatin standardeihin.


Yritysvastuu

Tuotteidemme avulla otat haltuun yritysvastuun kokonaisvaltaisesti ja ymmärrät, mikä siinä on olennaisinta kilpailukykysi näkökulmasta. Vastuullistuotteemme perustuvat kansainvälisen B Corp -sertifikaatin standardeihin.

Lue lisää

B Corp -sertifiointi

Vastuullisuuslupausten keskellä B Corp keskittyy aidosti aikaansaatuihin vaikutuksiin ja on siksi uskottava pohja yritysten vastuullisuustyölle.

Lue lisää

Vastuullisuusraportti

Jos vastuullisuus on mukana liiketoimintasi arvoissa, on vastuullisuusraportti keino varmistaa yhtiösi osalta uskottavuus ja aikaansaadut vaikutukset – mutta myös innostaa mukaan työntekijät ja sidosryhmät.

Lue lisää

Kriisiviestintä

Kriisinkestävä yritys -valmennuksen avulla tunnistat ja ennakoit riskit oman yrityksesi näkökulmasta sekä teet valmiussuunnitelman kriisitilanteeseen. Autamme myös, jos yrityksesi on kohdannut kriisin ja tarvitsee tehostettua viestintää ja opastusta.

Lue lisää

Työnantajabrändäys

Tehokkaiden työsprinttien avulla rakennat rekrytoinneille ja työntekijöidesi sitoutumiselle onnistumisen edellytykset. Johda työnantajabrändiäsi suunnitelmallisesti, kokonaisvaltaisesti ja mitattavasti.

Lue lisää

Viestintä & markkinointi

Tehokkain keino ihmisten osallistamiseen on tunteisiin vetoava viestintä ja markkinointi.

Lue lisää

Jatketaanko keskustelua?


Perttu Kouvalainen

Toimitusjohtaja, liiketoiminnan strategi