Saammeko esitellä strategisen kumppanimme Amsterdamista: Rainbow Collection

Yritysten pyrkimys positiiviseen vaikutukseen on globaali trendi, ja olemme päättäneet vastata kysyntään yhdessä Rainbow Collectionin kanssa. Ensimmäiset yhteiset projektimme käynnistyvät tänä keväänä.

Yhteistyömme alkoi runsaat kaksi vuotta sitten, kun Rainbow Collection auttoi meitä kehittämään omaa brändijohtamisen palvelutuotetta vastuullisuuden näkökulmasta. Havaitsimme, että toimistomme tekevät työtä samojen periaatteiden ja tavoitteiden pohjalta: yritykset voivat muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ja tehdä samalla menestyvää bisnestä.

Vastuullisuus strategioiden ytimeen

Rainbow Collection tuo mukanaan laajan kokemuksensa yritysten vastuullisuusstrategioiden suunnittelusta, Fabrik taas brändijohtamisen ja viestinnän osaamisensa.

Lopputuloksena on laaja kokemus ja ymmärrys yritysten vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä ja sen hyödyntämisestä kilpailuetuna. Tavoitteenamme on saada aikaan entistä vaikuttavimpia yrityksiä – ja samalla vahvistaa Pohjoismaisten yritysten vastuullisuusosaamista -ja yhteisöä.

Rainbow Collection on saanut alkunsa vuonna 2010 vastuullisuusprojektista ja kasvanut tunnetuksi keskieurooppalaiseksi toimijaksi yritysten vastuullisuusstrategioiden suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Viime vuosina yritys on kunnostautunut erityisesti B Corp -vastuullisuussertifikaatin valmentajana.

“From better products to better companies”

Tutkimusten mukaan hollantilaiset yritykset ovat kirineet suomalaisten edelle globaaleissa vastuullisuusluokituksissa. Taustalla vaikuttaa Keski-Euroopassa voimakkaaseen nousuun lähtenyt yhteistyö ja verkostomainen työskentely. Esimerkkinä B Corp -yhteisö, johon on rekisteröity mukaan globaalisti jo yli 5000 yritystä, ja määrä kasvaa koko ajan.

Tulemme auttamaan yhdessä Dieuwertjen ja Koenin kanssa muitakin B Corp -yhteisöön, jotka jakavat saman ajatuksen kanssamme yrityksistä muutoksentekijöinä:

”If we want to have a better world, a better society to leave for the next generations, we need to start being better companies.”

Lue lisää