Etsimme konseptisuunnittelijaa

Moi, Olen Ville, Fabrikin luova johtaja. Etsin tiimiini kokenutta konseptisuunnittelijaa.  

Tärkein kriteeri on, että haluat perusmainospullan muotoilun sijaan palavasti muuttaa maailmaa. Erikoistaitoinasi sinulla on luovuus, markkinointikonseptien osaaminen, visuaalinen näkemys ja periksiantamattomuus.  

Tarjoamme asiakkuuksia, jotka haluavat myös muuttaa maailmaa sekä dynaamisen työyhteisön, jossa opit kestävyystyömme periaatteet ja työkalut. Maksamme myös kilpailukykyisen korvauksen, mutta jos se on tärkein syysi hakea meille, älä hae. 

Mikä ihmeen Fabrik? 

Fabrik on Helsingissä ja Joensuussa toimiva aktivistiyritys, jonka juuret ovat syvällä luovassa suunnittelussa ja tunteisiin vetoavassa viestinnässä. Olemme toistaiseksi Suomessa ainoa toimisto, jossa yhdistyy intohimoinen luovuus sekä kansainvälisten standardien mukainen kestävyystyö (B Corp). https://www.bcorporation.net/en-us/ 

Työskentelemme kahdessa tiimissä, joista toinen vastaa vastuullisuusstrategioista ja liiketoiminnan kehittämisestä, ja toinen taas erottuvista luovista ratkaisusta ja kilpailuetua tuovasta markkinointiviestinnästä. Molemmat tiimimme koostuvat intohimoisista ammattilaisista, jotka ovat omistautuneet luomaan merkityksellisiä ja vaikuttavia kokonaisuuksia ja aikaa kestäviä ratkaisuja. 

Autamme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa vastuullisuuden näkökulmasta. Innovaatiot, uudet bisnesmallit, luottamuksen kasvattaminen ja innostaminen auttavat saamaan aikaan positiivisen vaikutuksen – jota maailma tarvitsee ja ihmiset yrityksiltä odottavat. Osaamisemme luottavat monet suuret ja keskisuuret yritykset ja toimijat, kuten Abloy, Power, Kamux ja VR Group.

Ruksi, jos tunnistat itsesi 

☑ Olen loistava markkinointikonseptiosaaja 
☑ Mietin usein nykyisessä työssäni edistämieni asioiden mielekkyyttä 
☑ Osaan käyttää seuraavia ohjelmia – Indd, ps, illustrator, Midjourney/Dall-E/ChatGPT 
☑ Tunnen suurta intohimoa osaamisaluettani kohtaan 
☑ Jos näen ympärilläni kunnianhimottomuutta, se loukkaa minua henkilökohtaisesti 
☑ Minulla on kyky innostua asioista, joita ei vielä ole 
☑Pystyn työskentelemään tarvittaessa paineen ja nopeiden aikataulujen mukaan 
☑ Olen pystynyt välttämään kyynistymisen työtäni ja alaani kohtaan 
☑ Jos minut pakotettaisiin räppikeikalle, valitsisin mieluummin Eevil Stöön kuin Cheekin 

Laita viestiä

Jos kiinnostuit, laita whatsappia tai sähköpostia – mieluummin tänään kuin huomenna. Jonossa on jo useampi projekti, johon tuleva konseptisuunnittelijamme pääsee mukaan, eli palkkaamme heti sopivan henkilön löytyessä. Ville Timonen

Luova johtaja, Osakas