Fabrik mukana Nordic Business Forum 2022 tapahtumassa – Mitä ajatuksia se herätti?

Olimme mukana tämän vuoden NBF-tapahtumassa, jossa teemana oli tulevaisuus-fokusoitunut johtaminen ja tulevaisuuden työ:

”Turbulenssi ja epävarmuus ovat muuttaneet tapaamme elää, työskennellä ja toimia liiketoiminnassammeMitkä pitäisi olla kaikkien johtajien painopisteet nyt ja lähitulevaisuudessa?”

Poimimme sinulle kiinnostavimmat palat tapahtuman puhujilta – lue lisää alla olevista artikkeleista. Jos haluat jatkaa keskustelua siitä miten NBF:n puhujien teemoja voisi tuoda oman organisaation toimintaan, niin otetaan tapaaminen ja pohditaan lisää yhdessä.


”Tulevaisuuden yrityskulttuurit rakennetaan ikiaikaisen viisauden avulla”

Vahvat yrityskulttuurit suhtautuvat monimuotoisuuteen hyvin ja ovat valmiita muutokseen – mutta kuinka luoda tällainen kulttuuri omaan organisaatioon?

Jonna kirjoitti ajatuksiaan hollantilaisen antropologin, Jitske Kramer NBF-puheesta, jossa Kramer veti yhtäläisyyksiä perinteisten heimojen ja nykyaikaisten yrityskulttuurien välillä.

Lue lisää artikkelista >

 


Yuval Noah Harari – tulevaisuuden työn tärkeimmät taidot

”Vuodesta 2014 kertyneet NBF kokemukseni olivat jo saamassa päätöksensä kunnes julkistettiin vuoden 2020 puhujat. Yuval Noah Harari. Kun Harari saapuu suomeen, niin onhan se koettava.

Tietokirjojen supertähti on tekstiensä kautta vaikuttanut jo vuosien ajan ajatteluumme. Mutta mitä hänen vierailustaan jäi käteen?”

Lue lisää Pertun ajatuksia >

 


Yritysjohtaja, jaan synkimmän pelkosi – johon ratkaisuna organisaation psykologinen turvallisuus

”NBF:ssä kuulemani Harvardin professorin Amy Edmondsonin puheenvuoro pääsi ihoni alle. Amyn mukaan yritysmaailman pahimpien mokien ja alisuoriutumisen takana asuu organisaatioon pesiytynyt pelko.

Toisaalta kaikkia historiamme parhaita tiimejä ja poikkeuksellisen onnistumisia yhdistää yksi asia. Se on Psykologinen turvallisuus.”

Lue Villen kirjoitus >