Tuotteet

Positiivisen työnantajamielikuvan avulla voitat kilpailun parhaista osaajista

Käykö organisaatiosi kilpailua alan parhaista osaajista tai onko sinulla hankaluuksia sitouttaa työntekijöitä? Autamme sinua vastaamaan työmarkkinoiden haasteeseen kestävästi.

Tuotteemme

Työnantajabrändäys

14 500 €

Tehokkaisiin työsprintteihin koostetun tuotteemme avulla rakennat pohjan yritykselle, joka vetää osaajia puoleensa ja pitää tarvitsemansa työntekijät tuottavina ja tyytyväisinä.

Sisältää: Ennakkotutkimukset (työntekijäkokemus, asemointi), kaksi työpajaa, työnantajalupauksen muotoilu, tiekartta toteutukseen, sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnitelma.

(Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.)

Kulttuurin käsikirja

8 500 €

Kulttuurin käsikirja on yksi tärkeimmistä viestintävälineistä yrityksesi ja työntekijöidesi välillä. Kerro läpinäkyvästi ja innostavasti odotuksesi työntekijöitä kohtaan ja näytä, mitä he voivat puolestaan odottaa sinulta.

Sisältää: kartoitus, sisällön teemoittelu ja tiedonkeruu, taittaminen sekä kevyt suunnitelma sisäiseen ja ulkoiseen viestintään. Hintaan vaikuttaa käsikirjan laajuus.

Rekrytointikampanjat

Rekrytointien markkinointiviestintä on osa pitkäjänteistä brändin rakentamista, joissa puhutellaan tarkkaan valittua kohderyhmää – luovilla ratkaisuilla ja monikanavaisesti. Siksi kannattaa aloittaa selvittämällä, miten yrityksesi eroaa edukseen työnantajamarkkinoilla.

Sisältää: kohderyhmän määrittelyn ja tarvittaessa kyselyn, erottuvan brändiä tukevan konseptin, monikanavaiset ratkaisut sekä viestintä ja markkinointi.


Jatketaanko keskustelua?


Jonna Ekroos

Viestintästrategi, B Leader