Tuotteet

Rakenna positiivinen työnantajamielikuva

Käykö organisaatiosi kilpailua alan parhaista osaajista tai onko sinulla hankaluuksia sitouttaa työntekijöitä? Autamme sinua vastaamaan työmarkkinoiden haasteeseen kestävästi.

Tuotteemme

Työnantajamielikuva

14 500 €

Tehokkaisiin työsprintteihin koostetun tuotteemme avulla rakennat pohjan yritykselle, joka vetää osaajia puoleensa ja pitää tarvitsemansa työntekijät tuottavina ja tyytyväisinä. Kokonaisuuden jälkeen pystyt johtamaan yrityksesi työntekijäkokemusta ja työnantajamielikuvaa haluttuun suuntaan tavoitteellisesti ja mitattavasti.

 

Kulttuurin käsikirja

8 500 €

Kulttuurin käsikirjan avulla johdat yrityskulttuuria päämäärätietoisesti. Kokonaisuus voidaan rakentaa esimerkiksi tukemaan rekrytointeja tai sisäiseen viestintään. Kerro läpinäkyvästi ja innostavasti odotuksesi työntekijöitä kohtaan ja näytä, mitä he voivat puolestaan odottaa sinulta. Hintaan vaikuttaa käsikirjan laajuus.

Rekrytointikampanjat

Rekrytointien markkinointiviestintä on osa pitkäjänteistä brändin rakentamista, joissa puhutellaan tarkkaan valittua kohderyhmää – luovilla ratkaisuilla ja monikanavaisesti. Autamme rakentamaan uskottavan kokonaisuuden, jolla tavoitat varmasti halutun kohderyhmän.

Tutustu myös muihin tuotteisiimme


Jatketaanko keskustelua?


Jonna Ekroos

Viestintästrategi, B Leader*, Osakas