Askelmerkit menestykseen

Yritysvastuu

Tuotteidemme avulla otat haltuun yritysvastuun kokonaisvaltaisesti ja ymmärrät, mikä siinä on olennaisinta kilpailukykysi näkökulmasta. Vastuullistuotteemme perustuvat kansainvälisen B Corp™ -sertifikaatin standardeihin.

Fabrikilla työskentelee kaksi koulutettua B Leaderiä, jotka ovat kestävän kehityksen ammattilaisia ja erikoistuneet opastamaan yrityksiä B Corp-sertifioinnin läpiviemisessä.

Tuotteemme

Vastuullisuusstrategia

14 500 €

Tuo vastuullisuus osaksi yrityksesi ydintä innostavasti ja  kestävästi.

Työskentelymme etenee kolmessa sprintissä. Valmistuva kehityspaketti antaa vastuullisuustyöhösi selkeän pohjan ja vastaa tulevaisuuden sääntelyyn. Olennaisuusanalyysi ohjaa, mihin keskittyä vaikuttavuuden ja kilpailukyvyn näkökulmasta.

B Corp™ -sertifiointi

7 500 €

Suuntaa edelläkävijäjoukkoon ja hae sertifioiduksi B Corp -yritykseksi.

Työskentelyyn käytetään B Impact Assessment -arviointia ja pisteytysjärjestelmää. Autamme työkalun täyttämisessä ja dokumenttien kasaamisessa. 80 pisteen saavuttamisen jälkeen voit hakea yrityksellesi sertifikaattia ja liittyä osaksi innostavaa yhteisöä.

Vastuullisuuskartoitus

5 000 €

Ota ketterästi ensimmäinen askel kohti vastuullisuustyötä.

Kartoitus on tehokas ja kokonaisvaltainen keino läpivalaista yrityksesi vastuullisuuden nykytila, olennaisimmat kehityskohdat sekä kiinnostavimmat kilpailuedut. Jos innostut, tältä pohjalta voit jatkaa matkaa kohti sertifikaattia tai vastuullisuusstrategiaa.

Miksi B Corp™?

B Corpin erinomaisuus on sen kokonaisvaltainen vaikuttavuuden arviointi-, kehitys- ja johtamistyökalu, jota, käyttää yli 150 000 yritystä ympäri maailmaa – tunnetuimpina Ben & Jerry’s, Patagonia ja Rituals. Työkalun avulla läpivalaistaan koko liiketoiminta: hallinto, työntekijät, yhteisö, ympäristö ja asiakkaat.

Vastuullisuuslupausten keskellä B Corp keskittyy aidosti aikaansaatuihin vaikutuksiin ja on siksi uskottava pohja yritysten vastuullisuustyölle.

Tutustu myös muihin tuotteisiimme


Kiinnostuitko?
Ollaan yhteydessä


Perttu Kouvalainen

Toimitusjohtaja, liiketoiminnan strategi, osakas