Hei, olemme Fabrik. Vastuullisuuteen erikoistunut bränditoimisto tai brändikeskeinen vastuullisuuskonsultti, kuinka päin vain. Jos aiot tehdä kestävyydestä liiketoimintasi kilpailuvaltin, meidät on luotu toisillemme. Käy peremmälle, tutustu kokonaisvaltaiseen palveluumme.

B Corp
Vastuullisuussertifiointi

Olemme Suomen neljäs B Corp -sertifioitu yritys

B Corp on arvostettu ja kovaa työtä vaativa kansainvälinen tunnustus, jonka saamisessa olennaisinta on toiminnan kokonaisvaltainen ja todennettavissa oleva vastuullisuus.

Dieuwertje Damen
Toimitusjohtaja, Rainbow Collection

Kasvattamalla yrityksesi vastuullisuutta, kasvatat samalla menestystä.

Hollantilaiset yritykset ovat kärkeen globaaleissa vastuullisuudessa. Kyse on strategisista valinnoista ja johtamisesta: on löydettävä ne osa-alueet yrityksestäsi, joilla pystymme kasvattamaan positiivista vaikutusta maailmaan ja samalla nostamaan liiketoimintasi seuraavalle tasolle. Pohjoismaissa tullaan näkemään sama aalto kuin Keski-Euroopassa, vielä ehdit hyödyntämään vastuullisuuteen liittyvän etumatkan.

Juuso Heinilä
Liiketoimintajohtaja, Finnvera

Jos olet kasvuhakuinen yrittäjä, sinun on satsattava vastuullisuuteen.

Yritysten vastuullisuudella ja vastuullisuusraportoinnilla on kasvava merkitys rahoituksen hintaan ja saatavuuteen. Jo nyt rahoittajat katsovat julkisista lähteistä toiminnan vastuullisuustietoja ja puutteet voivat aiheuttaa rahoituksen saatavuudelle yllättäviä esteitä. Toisaalta vastuullisimmat hankkeet ja yritykset voivat saada rahoitusta ennen näkemättömän edullisin ehdoin.

Petri Vuorio
Johtaja, EK

Vastuullisuus on tulevan liiketoiminnallisen menestyksen edellytys

Vastuullisuus on yrityksille yhä enemmän strateginen valinta menestyksen varmistamiseksi. Ostokäyttäytymisen muutoksen myötä ihmiset odottavat brändeiltä vastuullisuutta ja haluavat valinnoillaan vaikuttaa kestävään tulevaisuuteen. Lisäksi EU-tasolla on valmistelussa useita vastuullisuusvaatimuksia eteenpäin ajavia lainsäädäntöhankkeita.Asiakkaitamme